За нас

                Нашата мисия

Всички ние, които създадохме МЦ „Афродита“ в началото на 2008 година, имахме една кауза: да включим София в картата на най-развитите градове в света, в сферата на регенеративната медицина.

През тези години успяхме да създадем екип от професионалисти - консултанти по акушерство и гинекология, от които всяка жена може да потърси компетентно мнение.

Отдел „Ин-витро“ на МЦ Афродита е сред трите центрове с най-голяма успеваемост в България. Лекари, ембриолози, медицински и административен персонал, всекидневно полагаме лична грижа, за  да осигурим индивидуално отношение за всяка двойка.

За да предложим най-високо ниво услуги в сферата на пренаталната  диагностика и стволови клетки, работим с най-престижните лаборатории в света от САЩ, Великобритания, Франция и Италия.

Нашата модерна сграда се намира в центъра на София, оборудвана с последно поколение апаратура, обстановка  където пациентите се радват на удобство и спокойствие, от които се нуждаят за едно комфортно възстановяване.

МЦ „Афродита“ разполага с филиали във Варна и в Пловдив.

На всички Вас, на хилядите, които ни се довериха през годините, а и на тези, които предстои да ни се доверят в бъдеще, Ви обещаваме, че ще продължим да бъдем максимално мотивирани и фокусирани.

На всички Вас, нашите пациенти, искаме да Ви гарантираме,

ЧЕ НЕ СТЕ САМИ

и заедно ще успеем да поставим

                                                            НОВО НАЧАЛО!

 

 

Нашия екип

Нашите услуги

  • Класическо Ин витро IVF
    Ин витро оплождането (класическо IVF) е една от най-използваните техники в МЦ Афродита. Нашата успеваемост е една от най-добрите в страната и е…
  • Ин витро ICSI
    Техниката интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоиди (ICSI), е модификация на класическото IVF ("бебе в епруветка"). Оплождането става извън тялото на жената чрез инжектиране на…
  • Вътрематочна инсеминация
    Вътрематочната инсеминация е въвеждането на предварително обработени с хранителна среда жизнени сперматозоиди в матката, за да се подобрят шансовете за забременяване. Прави се…