Акушер гинеколог

 

 

Роден през 1980г. в София. Женен, има двама сина. Завършва НПМГ „Акад.Л.Чакалов” специалност Биология.

2005г. завършва Медицински Университет София, с отличен успех на държавните изпити.
В периода 2006-2009г. след успешно полагане на изпити, признава магистърската си степен в Р. Гърция, работи като участъков лекар и специализант по Хирургия.
През 2009г. - 2015г работи последователно в Многопрофилната Болница в Птолемаида”Бодосакио” и Университетската болница в Александруполис, като междувременно придобива специалност „Акушерство, Гинекология и Репродуктивна медицина” .Натрупва значителен опит и рутина при извършването на пълния обем от хирургически интервенции в Акушерството и Гинекологията .
Завършва двумесечно обучение по Гинекологична Ендокринология в Aristotle University of Thessaloniki под ръководството на проф.D.Goulis.
Завършил е с отличие „Здравен Мениджмънт” към УНСС София.
Успешно е положил изпит за сертифициране към Hellenic Society for Colposcopy and Cervical Pathology, за извършване на колпоскопии.
Защитил е докторската си дисертация към Democritus University of Thrace, под ръководството на проф.P.Tsikouras.
През 2015-2016г. живее в Лондон и е част от екипа на Професор K.Nicolaides в Harris Birthright Research Centre , световно признат лидер в сферата на Феталната медицина. Работи в отделенията по Фетална медицина на King's College Hospital , Medway Maritime Hospital, Southend University Hospital , North Middlesex University Hospital и University College Hospital в Лондон.
Сертифициран е от Fetal Medicine Foundation за извършване на пренатална диагностика, включително за измерване на Нухалната Транслуценция, основен маркер за пренатален скрийнинг за синдрома на Даун.
Пo време на специализацията си и след завършването ѝ, е част от екипа на In Vitro Клиниката към Университетската болница в гр. Александруполис. Под ръководството на Професор G.Galazios се развива като отличен специалист в сферата на Асистираната Репродукция. Работата му в IVF центъра се отличава с висока ефективност.
През 2016 – 2017 е един от двамата специалисти по репродуктивна медицина на Виена Ин Витро Център София в Токуда Болница София.
В края на 2017, заедно с останалите членове от екипа на Виена Ин Витро Център основава Отделението по Асистирана Репродукция на Университетска Болница Лозенец, където работи до 2020.